Accessoires


CAMELBAK, GOT YOUR BAK!
Twintig jaar geleden vond een fietser en een medisch hulpverlener in de snikhete Texaaanse woestijn dat er een betere manier moest zijn om zijn vochthuishouding te reguleren. De fietser deed een infuuszak met water in zijn fietsshirt, stopte deze achter in zijn shirt, hing een slangetje over zijn schouder en maakte dit vast met een veiligheidsspeld.
Lees meer...

JUICE LUBES, HOOGWAARDIGE SMEERMIDDELEN VOOR UW FIETS!
Dat iedereen zijn fiets goed wilt onderhouden spreekt voor zich. Iedereen doet dit op zijn eigen manier en daarnaast zijn er wel honderden verschillende manieren om bijvoorbeeld de ketting te reinigen.
Lees meer...

OVERIGE MERKEN, KOM GEWOON LANGS!
Boom Tweewielers heeft een uitgebreid assortiment aan onderdelen en accessoires. Wat wij op onze website weergeven is nog maar een klein stuk daarvan. U kunt ten alle tijden bij ons langs komen in de winkel voor ons totale assortiment! Om u een kleine indruk te geven wat voor merken wij hebben klikt u op onderstaande link:
Lees meer...

SQ-LAB, NOOIT MEER LAST VAN ZADELPIJN!
Veel mensen met gewrichts- en rugproblemen bewegen te weinig. Fietsen is een zeer goede oplossing, maar dan moet de fiets wel goed afgesteld zijn. Een juiste zitpositie kan de druk op rug- en halswervels en hand- en kniegewrichten verminderen.
Lees meer...

WILLEX, THE BIKE DIES, THE BAG DOESN'T
Kwaliteit begint bij de tassen van Willex. Om kwaliteit te kunnen bieden volgens de meest recente maatstaven, is het noodzakelijk om continu te werken aan product verbetering. Willex steekt dan ook veel tijd in onderzoek en ontwikkeling.
Lees meer...

GARMIN, HET NAVIGATIESTYSTEEM VOOR DE BESTE CO÷RDINATIE
Vier eenvoudige woorden die Garminís producten, hun bedrijf en hun cultuur beschrijven. Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken zij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van hun klanten.
Lees meer...

HAPPY RAINDAYS, DE MEEST TRENDY REGENJAS
HappyRainyDays is uniek omdat het functionaliteit combineert met mooi. Zo zien de gevoerde en goede regenjassen er vrolijk en vrouwelijk uit. Maar er wordt ook naar de functionaliteit gekeken. Er zijn zelfs nieuwe functionale details toegevoegd.
Lees meer...

SPIUK, ARE YOU READY?
Spiuk Sportline werd bijna 20 jaar geleden opgericht als resultaat van het werk en het wederzijds begrip tussen een team van 3 personen met ervaring op diverse terreinen van sport, marketing en financiŽn.
Lees meer...

AGU, DESIGNED TO FEEL GOOD
Of je nu op je racefiets ís ochtends vroeg het land door toert, in je vrije tijd de mooiste plekjes per fiets ontdekt of dag in dag uit door weer en wind naar je werk fietst, AGU weet wat jij nodig hebt. Elke fietstocht vraagt om de juiste kleding of tassen.
Lees meer...

TRELOCK, GERMAN INNOVATION SINCE 1854
Een goed merk vereist een marketing-georiŽnteerde ondernemingsleiding. Bij onze klanten staat handelen centraal. TRELOCK design is Ądesign for useď: TRELOCK producten overtuigen niet alleen door hun optimale functionaliteit maar ook door het functionele en merkidentificerende design.
Lees meer...

AXA, UNLOCKING THE FUTURE
AXA STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke historie, die teruggaat tot 1902. De basis voor ťťn van de twee huidige succesvolle kernactiviteiten wordt al in de jaren twintig gelegd, als de voorloper van de huidige onderneming start met de productie en verkoop van hang- en sluitwerk.
Lees meer...

GMG YEPP, KIDS MEE MET GMG
Al sinds 1934 verkoopt GMG fietszitjes, wie heeft er niet in gezeten! Met de komst van de Yepp is GMG een hele nieuwe weg ingeslagen. Door het gebruik van nieuwe materialen en een eigentijdse vormgeving staat de wereld van de fietszitjes op zijn kop!
Lees meer...

BOBIKE, BICYCLE SAFETY SEATS
Samen fietsen met je kind. Dat moet niet alleen leuk zijn maar ook veilig. Met een Bobike fietszitje ben je daar in ieder geval zeker van. Veiligheid staat bij Bobike voorop.
Lees meer...

BASIL, ENJOY YOUR RIDE
Met de lifestyle collectie van Basil krijgt iedere fiets een eigen inzicht. Bloemenpracht, minimalistisch design, uitbundig of ingetogen, zacht en vrouwelijk of juist stoer en robuust.
Lees meer...

NEW LOOXS, DE TRENDY TAS VOOR IEDERE FIETS
Lekker winkelen, naar school of naar het werk, tassen zijn er voor alle doelen. Nieuw zijn tassen met een geheime missie. Achter een speciaal klepje zit een uitgekiende ophanging voor de fiets.
Lees meer...

FASTRIDER, DE KUNST VAN INNOVATIE IN TASSEN
Met trots presenteren wij u de FastRider collectie 2014. Op de website van Fast Rider vindt u bekende fietstassen en -manden.
Lees meer...

CST, WHERE PASSION MEETS THE GROUND
CST merkbanden worden aangeboden door Cheng Shin Rubber Ind Co Ltd (Cheng Shin Tire). Die meer dan 20.000 mensen, Cheng Shin Tire is de grootste fabrikant van fietsbanden in de wereld en biedt producten in vele andere categorieŽn.
Lees meer...

SCHWALBE, DE PERFECTE BAND MET EEN VERTROUWDE NAAM
Fietsbanden van het merk Schwalbe zijn verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Japan en in AustraliŽ. En in Europa zijn zij de marktleider! Dit succes heeft twee redenen.
Lees meer...

SHIMANO, DETAIL TOT IN HET UITERSTE
Shimano Benelux is de officiŽle distributeur van Shimano fietsonderdelen en -accessoires in BelgiŽ, Nederland en Luxemburg.
Lees meer...

SIGMA, FIETSCOMPUTERS - LICHTSYSTEMEN - SPORTWATCHES
SIGMA SPORT bracht ruim 30 jaar geleden de eerste fietscomputer op de markt.De huidige modellen lijken nauwelijks meer op die eerste apparaten voor het registreren van snelheid en afstand,
Lees meer...

SELLE ROYAL, HET PERFECTE ZADEL VOOR IEDERE FIETS
Selle Royal is al meer dan 50 jaar een wereldleider in fietszadels. De geschiedenis kenmerkt zich door voortdurende innovatie, gebaseerd op onderzoek, technologie en geavanceerd design.
Lees meer...

SIMSON, OUD EN VERTROUWD!
De beroemde bandenplakset van SIMSONģ is al meer dan 125 jaar een echte klassieker. Maar de fietsconsument van vandaag de dag wil meer.
Lees meer...

BBB, ALL ABOUT CYCLING
BBB heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een merk dat veel meer levert dan alleen fietsonderdelen. Ruim 1500 producten verdeeld over meer dan 40 productgroepen.
Lees meer...

Contact


Berkenwoude (Hoofdvestiging)
Oosteinde 8
2825AH Berkenwoude
Tel.: 0182-362955

Capelle aan den IJssel
Hollandsch diep 2
2904 ER Capelle aan den IJssel
Tel.: 010-4517071

Rotterdam
Jac. Dutilhweg 201
3065 KA Rotterdam
Tel.: 010-4470110

Schoonhoven
Kerkstraat 9 - 11
2871 ED Schoonhoven
Tel.: 0182-329555

Krimpen aan den IJssel
Parkzoom 27-29
2922 CT Krimpen aan den IJssel
Tel.: 0180-553116